Blog

Blog

Bespiegelingen vanuit intuitie

VROUW luister naar je HART en volg je eigen RITME

Sinds kort ben ik een inspirerende samenwerking met Spirituele Vakantie Reizen aangegaan. Ik zal daar samen met Diana Bergsma die deze reizen al jaren begeleid vrouwen coachen om ze in contact te brengen met hun zachte vrouwelijke kant..

t leuke van mijn werk is dat het lijkt alsof het lot de vrouwen per toeval bij ons brengt maar het tegendeel is waar. Telkens weer blijkt bij de groepen die ik begeleid, dat er veel herkenning en overeenkomsten zijn. Dat maakt het spannend maar zorgt er ook voor dat vrouwen meer dan 1 thema kunnen uitwerken en er veel vertrouwen en verbondenheid ontstaat.

Ik geef dé innerlijke reis voor vrouwen in Marrakesh en Spanje.

Veel vrouwen leiden nog niet het leven wat ze graag willen, dat maakt dat dit een bijzondere helende innerlijke reis voor jou kan  zijn... Het is belangrijk voor de ontwikkeling van iedere vrouw dat zij antwoorden zoekt in haar leven. Deze antwoorden zitten in jou verborgen en als jouw coach is het mijn passie jouw te spiegelen  bij het vinden van antwoorden.

Hierbij een aantal vragen waar ik mee werk:

Hoe hou jij als vrouw, moeder, dochter, zus, echtgenote, carrièrevrouw al die ballen in de lucht?
Voel je nog je hart?
Ben je nog in balans? Doe je wat je wilt?
Welke richting wil je op?

Hoe kan jij op de werkvloer in een bedrijf vrouw blijven
Zet jij jezelf steeds op plan B?
Bemerk je dat je veel stress ervaart?
Voel je je meer moeder/ werkpaard dan vrouw?

Ik kan je rustig zeggen dat dit dé innerlijke reis is voor vrouwen. Voor hen die bewuster hun leven richting willen geven. Een heerlijke vrouwen vakantie die je inspireert en verder helpt  om de vrouw te worden wie jij wilt zijn. Niets is zo mooi als die fantastische  mooie vrouw in jezelf wakker wordt gemaakt. En niets is helender om de vrouwelijk verbinding in jezelf te versterken.

Vind jij het belangrijk om je als vrouw verder te ontwikkelen ga dan mee op een innerlijke reis. Wil je weten wat het je oplevert? Bel me, dan geef ik je alle informatie die je wilt.

 

Voel je vrij en bel me op:...

 

Tot gauw, Karen van der Velde

 

 

 

 

 

Transformatie met familieopstellingen

  • Geschreven door Karen van der Velde
  • laatst bewerkt Oct 22, 2016
 

Luisteren naar je innerlijke stem

Vandaag 20 Oktober '16, Ik word wakker en kijk naar de klok het is precies 6:16. Ik ben wakker en mijn hoofd is alert, t lijkt bijna alsof ik meteen adrenaline in mijn lijf voel.
Even keur ik het af. Maar al snel besluit ik mee te gaan met dat wat op dit moment in mij is…. De volgende woorden vinden zich een weg in mijn hoofd:

6: In Harmonie met mijn Omgeving

1: Zal ik mijn Pad neerzetten en volgen

6: Met als doel uit te dragen waar ik voor geboren ben.

Dit zal mijn affirmatie voor vandaag worden...Ik mijmer over het aankomende weekend, ik zal daar een familie opstelling verzorgen, maar wil iets anders dan dat ik normaal doe.

Dan dient het idee zich aan om met ieders persoonlijke numeroscoop een opstelling te doen.
Hoe mooi zou het zijn om te kijken naar jouw innerlijke delen, die allemaal zo’n verfijnde energie hebben?

In het kader van bewust zijn heb ik me voorgenomen om 365 dagen elke ochtend een bewust gesprek met mezelf aan te gaan, met als doel nog meer contact met mijn innerlijke stem te krijgen. Ik besluit mijn innerlijke stem te volgen en ga aan de slag:

  • Stel: je rekent het getal van je Blokkade uit en zet dat neer als dat waar je mee zit, tegen aanloopt en waar je je vinger niet achter kan leggen? Ga eerst voelen, wanneer heb je voor het eerst deze Blokkade gevoelt? Hoe oud was je toen? Als dat in je kindertijd was, dan is het belangrijk want dan zet je óf het Kind getal ( je geboortecijfer=dag) neer óf je zet je Puberteitsgetal ( je geboortecijfer = dag + daar tel je je geboortemaand bij op) = puberteitsgetal neer.
  • Zet ook het getal van je Levensles neer (hele geboortedatum optellen) , dit wordt je steun, het orakel, de wijsheid van het Universum.
  • Natuurlijk weet je innerlijk waar je naar toe wilt: Wat is je Ziele doel? Reken dit getal ook uit, dit kan via http://www.karenvandervelde.nl/cursussen/numerologie_1/
  • Dan moet jij, als volwassene nog een plek hebben om jouw innerlijke delen te aanschouwen, Gebruik hiervoor het getal van je Innerlijk ( = jij in je ware essentie zonder alle fascades) en ga met deze energie tussen jouw opstelling staan. Tel je geboorte jaar op, de uitkomst doe je x2 en daar tel je je geboortemaand bij op.

Je kunt deze opstelling bekrachtigen door voor elk getal een symbool neer te zetten op bijvoorbeeld een tafel. Kies voor verschuifbare objecten. Kaarsen, stenen, poppetjes, wat er maar voor handen is. Maak contact met de symbolen en voel of ze goed staan ten opzichte van elkaar en neem waar wat het met je doet. 

Het mooie is, dat je zo'n opstelling ook kunt visualiseren. Je hebt er niemand voor nodig. Je neemt je ware zelf als uitgangspunt om te kijken naar al deze plekken. Zelfs als je niet de cijfers kent van je numeroscoop, dan zal, als je contact maakt met bijvoorbeeld je zieledoel, vanzelf een cijfer in je hoofd opkomen. Het bijzondere aan de energie van getallen is dat zij juist zo goed kunnen spiegelen wat er verscholen ligt.

Stel jij wilt meer weten over familie opstellingen of zou graag inzicht willen krijgen in jouw onbewuste patronen, dan kan je natuurlijk een afspraak maken voor een begeleide opstelling 1 op 1 of je schrijft je in voor een van de onderstaande  workshops waarbij van allen het uitgangspunt is: naar boven laten komen van dat wat Onbewust ligt te wachten om gezien te worden, om vervolgens mee te kunnen stromen met dat wat er is...... 

Vrijdag 21 Oktober: Workshop Transformatie spel

Tijd: 10-00 tot 16:00 uur.

Plaats: Monnickendam

Kosten: 99,00 inclusief Lunch

Vrijdag 28 Oktober en 18 November 2 - daagse workshop Familie opstellingen

Tijd: 9:00 - 13:00

Plaats: Oosterweg E 22

Kosten: 90,00 (gedeeltelijke vergoeding mogelijk)

Woensdag 16 November: Workshop Transformatie spel

Tijd: 10-00 tot 16:00 uur.

Plaats: Monnickendam

Kosten: 99,00 inclusief Lunch

Aannmelden kan via info@karenvandervelde.nl of via https://itsjusttherapy.com/therapeuten/karen-van-der-velde__afad54c76991

 

path d="M127,12.06a2.64,2.64,0,0,1-5.29,0A2.64,2.64,0,0,1,127,12.06Z" style="fill:#fff" transform="translate(-12.38 -9.11)">

 

 

NIEUW Cursus Ontspanning Massage

Start 18 September ' 18 ( avond cursus)

Start 1 Oktober ' 18 ( dag cursus)

Tijd: 19.30 - 22.00 uur.

Kosten: 375,--

Inschrijven:

 

 

 

Workshop Familie Opstellingen

Maandag 24 September ' 18

13:00 - 16:00 uur

Kosten: 35,--

Inschrijven

Workshop

Chakra Massage

op de voeten

foto van Karen van der Velde.

Zaterdag 29  September ' 18

10:00 - 13.00 uur

Kosten 35,00

Locatie Volendam

Inschrijven: